At Eternity’s Gate“ е заглавието на новия филм за Ван Гог, в който

...
At Eternity’s Gate“ е заглавието на новия филм за Ван Гог, в който
Коментари Харесай

Уилям Дефо отново поема по пътя към Оскара

„ At Eternity’s Gate “ е заглавието на новия филм за Ван Гог, в който роля има 63-годишният Уилям Дефо. Да си призная, това много ме смути, защото е умрял на 37 години. Но от филмовия откъс на кино лентата не оставам с усещане за някаква голяма възрастова бездна сред двамата, евентуално защото и в гения на Дефо има „ зрънце полуда “.

Новият биографичен филм, който е отдаден на последните дни от живота на художника, е дело на режисьора Джулиън Скнабел. Трейлърът води фена през мислите на Ван Гог, съмняващ се в качествата си и срещащ насмешки и песимизъм.

„ Зрънце полуда е най-хубавото нещо в изкуството. “

Това споделя Уилям Дефо като Ван Гог, за който се знае, че е страдал от психологично разстройство и халюцинации. Гневът и спирането на другарството му с Гоген (Оскар Айзък) е повода да отреже и част от ухото си. В останалите функции са Рупърт Френд, Емануел Зайгнер, Мадс Микелсън.

Лентата беше показана неотдавна на фестивала във Венеция, където получи спорни мнения. Но пък излиза тъкмо в точния момент за сезона на Оскарите, с цел да се бори Дефо за статуетката, за която към този момент е бил номиниран три пъти (последната номинация беше за ролята му в ).



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР